Enbest Media, џиновски екран за промовирање на вашите бизниси

Уште една можност да ги рекламирате вашите производи, големи настани и сѐ друго што ви е потребно за да го привлечете вниманието на другите. Џиновски екран на Enbest Media на зградата „Мавровка“, со одлични агли за привлекување на сечие внимание, е најдобрата можност за рекламирање. Надворешниот ЛЕД екран, со површина од 150 метри квадратни, веќе е можност […]

Enbest Media, ekran gjigant për promovimin e bizneseve tuaja

Një mundësi më shumë në reklamimin e produkteve tuaja, ngjarjeve madhore dhe gjithçka tjetër që për ju ka nevojë të rrokë syrin e të tjerëve. Një ekran gjigand i Enbest Media në kullën “Mavrovka” dhe me kënde të shkëlqyera për të tërhequr vëmendjen e të gjithëve, është mundësia më e shkëlqyer për reklamim. Ekrani LED i jashtëm, […]