Enbest Media, џиновски екран за промовирање на вашите бизниси

Share:

Facebook

Уште една можност да ги рекламирате вашите производи, големи настани и сѐ друго што ви е потребно за да го привлечете вниманието на другите.

Џиновски екран на Enbest Media на зградата „Мавровка“, со одлични агли за привлекување на сечие внимание, е најдобрата можност за рекламирање. Надворешниот ЛЕД екран, со површина од 150 метри квадратни, веќе е можност што го води опсегот исток-југо-запад, во комуникација со центарот на градот и трите главни артерии кои го поврзуваат трговскиот центар „Ист Гејт Мол“, оној со ВЕРО „Џамбо“, како и западниот правец на булеварот „Илинден“, покрај кој се сместени управните канцеларии на Владата и другите институции. Висината на екранот на кулата „Мавровка“ овозможува одлично видно поле во однос на визуелниот приказ на вашето рекламирање.

Credits: ALSATMK